Home

Yes! 

Word je mama of ben je net mama? Superleuk – van harte! Er staat je een leuke en ook wel spannende tijd te wachten, zowel als zwangere als mama.

Waar je als zwangere bezig bent met Welke verloskundige kies je? Wat wordt de babykamer? Hoe blijf je lichamelijk fit en mentaal sterk en voorbereid op je bevalling?

Ben je als mama weer bezig met; Hoe verzorg ik mijn baby, hoeveel moet hij/zij eten en hoe help ik hem/haar doorslapen? Hoe deel ik mijn nieuwe leven zo in dat ik ook nog tijd voor mezelf en onszelf heb? Hoe herstel ik weer zo goed mogelijk en bouw ik mn spierkracht en conditie weer op?

Speciaal voor jou is er De Zwangere Zaak. Met ons uitgebreide aanbod, onze complete, praktische en nuchtere programma’s en ons deskundige team bieden wij alles wat jij nodig hebt om je voor te bereiden op je bevalling en je moederschap! Van bevalcursus, sportlessen, massages, tot psycholoog, babymassage en opvoedworkshop. Kortom; alles wat jij zoekt als (a.s.) mama!

De perfecte start voor jou en je baby!

Welkom bij De Zwangere Zaak!

                                                                                 Het team De Zwangere Zaak

Nieuwstweets

Cursusaanbod Zwanger

Cursusaanbod Family

Cursusaanbod Mama

Cursusaanbod KIDZ 0-4

Ervaringen

"Hallo Jeanette Heel erg bedankt voor de cursussen, ik merk nu na de partner workshop meer betrokkenheid bij mijn partner. En in tegenstelling tot eerdere verwachtingen gaan we toch (na overleg met de verloskundige) eerst een thuisbevalling proberen..."

Webshop

Google+ webdevelopment © 2005 - 2017