Algemene Voorwaarden

1: Algemeen:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle trainingen en cursussen die De Zwangere Zaak verzorgt.

2: Gegevens:

Alle gegevens die je via de site aan De Zwangere Zaak verstrekt zijn uitsluitend bestemd voor De Zwangere Zaak en zullen niet aan derden doorgegeven worden.

3: Aanmelden:

Je kunt je via de aanmeldformulieren op de site aanmelden. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding (controleer ook je spambox). Mocht je geen bevestiging ontvangen binnen 2 werkdagen, neem dan even contact met ons op. Mocht je je onverhoopt willen uitschrijven dan kan dat via mail tot 4 weken voor aanvang, zie punt 7.

4: Tarieven:

De tarieven zijn terug te vinden op de site bij de desbetreffende cursus. Op de site staat de correcte en meer up-to-date informatie t.o.v. folders/folders/posters e.d.

5: Vergoeding:

Afhankelijk van je zorgverzekeraar en je pakket kun je soms een deel van het cursusgeld terugkrijgen. Kijk maar eens in je polisvoorwaarden. De meeste cursussen worden verzorgd door Oefentherapeuten-Mensendieck.

6: Betaling:

Voor een cursus ontvang je na aanmelding via het aanmeldformulier per mail de factuur. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Als je je inschrijft voor een cursus die binnen 14 dagen start dient de factuur voorafgaand aan de cursus betaalt te worden. Sportlessen gaan op basis van een abonnement of rittenkaart, deze betalingen lopen via MomoYoga.

7: Annulering door deelneemster:

Tot 4 weken van te voren kan een inschrijving voor een cursus kosteloos geannuleerd worden per mail. Daarna is het cursusbedrag verschuldigd op de uitzondering na dat je bevalt voordat de cursus van start gaat als je je hebt ingeschreven voor een cursus die bij jouw uitgerekende datum past (minimaal 14 dagen voor je uitgerekende datum klaar)

8: Gemiste lessen:

Gemiste lessen worden niet vergoed. Je kunt in overleg de les bij een andere groep inhalen mits de groepsgrootte dat toelaat. Alleen in het geval dat je gedurende je cursus te vroeg bevalt, krijg je het bedrag van je gemiste lessen terug. Heb je je opgegeven voor een cursus waarbij de laatst geplande cursusdatum twee weken of minder van je uitgerekende datum af is dan geldt de restitutie niet .

9: Verhindering De Zwangere Zaak:

Mocht door overmacht aan de kant van De Zwangere Zaak de cursus niet door kunnen gaan, dan is De Zwangere Zaak gerechtigd de cursus te verschuiven, de locatie te wijziging, een vervangster in te zetten of de cursus geheel te annuleren met terugbetaling van de gemiste lessen.

10: Aantal deelneemsters:

Het minimaal aantal deelneemsters is 4.

11: Aansprakelijkheid:

Hoewel de cursussen geheel ongevaarlijk zijn, is deelname aan een cursus voor eigen risico. Zowel De Zwangere Zaak als de cursusleidsters zijn niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal, of lichamelijk letsel die veroorzaakt is, of verband houdt met deelname aan een cursus van De Zwangere Zaak.

12: Intellectuele eigendom:

De verstrekte informatie tijdens de cursus, aanvullende documentatie, informatie en beeldmateriaal op de site en via social media is eigendom van De Zwangere Zaak en mag niet zonder toestemming worden verveelvuldigd op welke manier dan ook en/of aan derden gegeven.

Laatst bijgewerkt : april 2018 www.DeZwangereZaak.nl

Download hier jouw e-book Meer Energie voor Mama’s

Meest gestelde vragen

Compact en ZwangerActief

Is de ZwangerCompact altijd overdag?

Ja, de ZwangerCompact duurt 3 uur en dat is te lang en te intensief voor de avonduren.

Wat is het verschil tussen de ZwangerCompact en de ZwangerActief?
Alle bevalonderwerpen komen bij beide cursussen aan bod, alleen bij de Compact iets minder uitgebreid. Bij de ZwangerActief is er een facebookgroep, what’s app groep, partnerworkshop en babyborrel waardoor de groepsbinding groot is. Beide cursussen zijn geschikt voor als je voor de eerste, tweede of derde keer zwanger bent.

Klopt het dat het tijdstip van de ZwangerActief! op maandag en dinsdag wisselt?
Ja, deel 1 en 2 (soms ook deel 3) is om 20.30 en de laatste delen is om 19.00
De partneravond is altijd van 20.00-22.00

Klopt het dat er soms een week geen ZwangerActief! is?
Ja; de groep die voor je zat, heeft dan hun partneravond.
Af en toe heb je nog een week vrij i.v.m. de losse partnerworkshops of een vakantie.

Kan ik een proefles bij de ZwangerActief!,ZwangerCompact, Back in Shape of Babymassage doen?
Nee, bij de ZwangerActief!, ZwangerCompact, Back in Shape en Babymassage kun je geen proefles doen. Dit zijn lessen met een vaste opbouw en vaste groepen.

 

Sporten

Kan ik een proefles FitMoM Indoor, Outdoor en yoga doen?

Jazeker; dit zijn vrij toegankelijke lessen met steeds een wisselende groepssamenstelling. Je kunt je proefles online aanvragen, betalen en reserveren.

Kan ik met een strippenkaart of sportabonnement meedoen met BIS?
Nee, je kunt met een rittenkaart en abonnement alleen meedoen met de vrij toegankelijke en wekelijkse lessen; FitMoM Indoor, Outdoor en yoga.

Ik kan deze week niet naar mijn sportles wat nu?
Je kunt je les bij een van de andere sportlessen inhalen in de lopende maand, gemiste lessen worden niet vergoed.

Hoe bestel ik een proefles, rittenkaart of abonnement ?
Dit doe je door het aanmeldformulier in te vullen.

Hoe lang is een rittenkaart geldig?
De 10 rittenkaart is 5 maanden geldig.

Verloopt mij rittenkaart rondom de kraamperiode?
Nee, stuur ons een mail voor je bevalling en dan verlengen we je rittenkaart met 8 weken kraamtijd.

Oeps, vergeten mijn abonnement op te zeggen. Kan ik met terugwerkende kracht mijn geld terug krijgen
Nee we geven geen geld terug met terugwerkende kracht, net als bij een gewone sportschool.

Kan ik me via mail opgeven voor een sportles?
Nee, aanmelden, betalingen en inschrijven voor de lessen kunnen uitsluitend via ons online systeem. Als je je via het aanmeldformulier inschrijft, krijg je automatisch je eigen login gegevens.

 

Aanmelden/ afmelden

Ik wil me graag aanmelden voor een cursus hoe doe ik dat?

Door het aanmeldformulier in te vullen; de bevestiging en factuur volgen dan binnen 2 werkdagen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Check dan even je spambox.

Hoe VOL = vol?
Echt vol! Per cursus is er een maximum aantal deelnemers. Je kunt wel een mail sturen voor de wachtlijst; per cursus zetten we max. 2 deelnemers op de wachtlijst.

Hoeveel kans heb ik dat ik kan deelnemen als ik op de wachtlijst sta?
Dat weten we niet; we kunnen niet inschatten of en wanneer iemand onverhoopt niet kan deelnemen.

Tot wanneer kan ik annuleren?
Je kunt tot 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren, daarna is het cursusbedrag verschuldigd.
Voor de bevalcursussen geldt: beval je voor dat de cursus is afgelopen, terwijl je minimaal 14 dagen voor je uitgerekende datum de laatste cursusdag zou hebben, dan krijg je het gemiste deel teruggestort.

Er zit minder dan 3 weken tussen mijn uitgerekende datum en de laatste cursusdag, mag dat?
De 3 weken tussen laatste cursusdag en uitgerekende datum is aan te raden, omdat je op safe speelt en de info niet al te lang hoeft te onthouden.
Zit er minder dan 14 dagen tussen je uitgerekende datum en het laatste deel/ delen, dan vervalt je restitutie voor die delen, mocht je te vroeg bevallen; het kan wel, maar het financiële risico is dan voor jou zeg maar.

 

Babymassage

Waarom is alleen de BMpapa op zaterdag?

Omdat niet alle vaders een dag thuis hebben en indien wel, dan zijn het vaak wisselende dagen.
Omdat we erg graag babymassage voor papa’s promoten, heb ik voor de meest toegankelijke dag gekozen. De gewone babymassage cursus is wel door de weeks omdat mama’s verlof hebben in de periode dat je fijn het masseren kunt leren.


Mogen papa’s ook meedoen aan de reguliere babymassage cursus?
Jazeker! Je kunt de cursus ook met z’n tweeën komen doen, de partner betaald dan de helft van het cursus bedrag.

Contact

06 5497 7273
info@dezwangerezaak.nl
@dezwangerezaak

De Zwangere Zaak
Julianaweg 418
3523 XN Utrecht