Titel over partneravond

Tekst over partneravond

 

Samen voorbereiden op de bevalling!

Trust

Jullie zijn samen zwanger!

Super! Er breekt spannende en vooral zo’n bijzondere tijd aan! En tegelijk beland je in een rollercoaster!

Je zwangerschapstest is nog maar net positief en je moet al allerlei keuzes maken, welke verloskundige kies je, welk kraambureau en bij welk kinderdagverblijf ga je je baby inschrijven? Elke keer schieten gedachten over namen, geboortekaartjes en babykaartjes door je hoofd.

 

De zwangere zaak heeft de perfecte avond voor jullie!

Hoe zou het voor jullie zijn?

  • Durft te vertrouwen op je lichaam
  • Zelfverzekerd je bevalling tegemoet gaat
  • Concrete tools in handen hebt hoe te ademen en ontspannen
  • Weten hoe jij met pijn kunt omgaan
  • Weten wat je kunt doen om je bekken optimaal voor te bereiden op je bevalling zodat je het geboorteproces helpt
  • Weet wat je kunt doen als het anders loopt
  • Weet wat er in je lichaam gaat gebeuren
  • Jij handvatten hebt hoe je met weeen om kunt gaan
  • Ademtechnieken beheerst die bij jou passen en die je overal kunt toepassen

Cursus Bevalvoorbereiding

Partneravond

Bevallen voor jullie

In 1 avond leren jullie alles… 

Wat klanten zeggen

Wanneer is deze cursus avond voor jullie?

Wat levert deze cursus je op?

In onze trajecten doen we er alles aan om de kans op scheuren, knippen en andere ingrepen zo klein mogelijk te houden, maar het blijft moeder natuur en we hebben niet op alle aspecten invloed, maar dan weet je wel dat jij er alles aan hebt gedaan en wat je kunt doen als het anders loopt, want bevallen, let’s keep it real.

Een enorme schat een kennis over je bevalling, het verloop, volgens het boekje en daar voorbij.

Een enorme toolbox aan oefeningen waarmee jij jouw bekken en jouw bekkenbodem voorbereid op je bevalling. Technieken waarmee je ervoor zorgt dat je onder alle omstandigheden goed kunt ademen en ontspannen. De juiste mindset die je voor een bevalling nodig hebt

Kennis over je kraamtijd en welke oefeningen je kunt doen om je herstel te stimuleren.

Niet alleen over bevallen volgens het boekje, maar ook over wat te doen als het anders loopt; Bevallen? Let’s keep it real.

En als je gaat voor de meest uitgebreide cursus, dan deel je zo’n belangrijke periode met gelijkgestemde vrouwen, inclusief partnerworkshop en babyborrel dat er vriendschappen voor het leven ontstaan.

Wat betaal je?

Hieronder zie je een overzicht van wat inbegrepen is in de workshop en cursussen. 

Wat klanten zeggen

Veelgestelde vragen

In welke periode kan ik het beste de cursus volgen?
Bij elke groep staat vermeld voor welke uitgerekende datum de groep geschikt is. We raden aan om 3 weken voor je uitgerekende datum klaar te zijn en 6 weken voor een tweelingzwangerschap.
Mag ik een groep eerder meedoen?

Ja dat kan bij de partnerworkshop en de 2 delige cursus, dat kan helaas niet bij de avondcursus omdat die inclusief babyborrel.

Mag ik een groep later meedoen?

Dat mag op zich wel alleen vervalt je restitutie mocht je eerder bevallen dan dat de cursus is afgelopen voor alle delen die minder dan 14 weken voor je uitgrekende datum liggen.

Wat als ik een deel mis?

Een gemist deel kun je als het aantal deelneemster het toe laat bij een andere groep inhalen of je ontvang een opname van het deel wat je hebt gemist

Wat is ik Corona heb

Dan ontvang je een zoomlink en kun je live de les volgen. Dit is helaas bij de partnerworkshop niet mogelijk vanwege de opzet. Dan ontvangen jullie een link met een speciale opname met alle info, zodat jullie je toch uitstekend kunnen voorbereiden

Wat als er weer een lockdown komt?

Geen punt, dan switchen we weer direct naar online bjieenkomsten en we weten inmiddels dat dit en net zo effectieve voorbereiding is en tot hele leuke contacten leidt!

Wordt de cursus vergoed?

Sommige verzekeraars vergoeden een deel van een zwangerschapscursus gegeven door een Oefentherapeut-Mensendieck/ Cesar vanuit de aanvullende verzekering. Check even je voorwaarden van jouw pakket.

Valt de cursus onder een zwangerfit cursus?

Nee wij hebben bewsut het sporten en het voorbereiden op je bevalling losgekoppelt; of je komt 100% om te sporten, of je komt om je 100% voor te bereiden op je bevalling

Kan ik in delen betalen?

Dat is binnenkort mogelijk

Ben je enthousiast geworden?

Scrhijf je dan in voor de cursus waar jouw interesse naartoe gaat. Super leuk om je te zien tijdenseen van onze cursussen.